Första bloggen

 Jaha, så har man blivit med blogg. Det dröjde ett tag, för jag tänkte att de saker jag skriver på hemsidan ska vara tidlösa. Men med sådana ambitioner blir inte mycket skrivet.

Man måste nog vara en såndär fin typ som Jannarna Myrdal eller Guillou för att kunna sitta länge med bibehållen styrka och författa. Det är svårt. Jag kan lätt haspla ur mig saker i e-post eller som nätkommentar. Så tidskopplade bloggar känns rätt.

Men nu ska jag prova. För tekniken att haspla ur sig något snabbt fungerar för mig. Riktigt alla de där klassiska artiklarna på hemsidan har liksom inte helt materialiserats än. Under tiden blåggar jag lite.

Proud Member AMIP.

(Angry Men In Pyjamas) Vi är själva ryggraden i bloggossfärens samlade tyckande. Mogna män som övergett TV:n en stund. Vi tar vid där ledarartiklarna slutar. Ledare är ju det finaste på tidningen. Första sidan, ja efter den grälla  framsidan. Denna första blögg ska inte ses som att sätta tonen för de kommande. Men vad vet man…


Comments

2 responses to “Första bloggen”

Comments are now closed
  1. Tommy skriver:

    Kul att du kommit igång med en blogg. Ska bli intressant att följa då jag sen tidigare vet att du har sunda åsikter i olika frågor.

    • Lasse Lundeberg skriver:

      Tack! Nu har jag många åsikter, och de går inte alltid åt samma håll, så vi se om du alltid tycker de är sunda. Dessutom vill jag med denna blogg presentera ovanliga vinklingar på Världen. Ofta saker jag kanske inte står för, men som kan ge bränsle för egna funderingar. Det är ju genom att sätta sig in i hur andra tänker som man bättre förstår sig själv och kan då mer grundligt bestämma sina åsikter.